Υπηρεσίες Κλειδαρά σε Κατοικίες και Οχήματα
Υπηρεσίες Κλειδαρά στο Βραχάτι
Υπηρεσίες Κλειδαρά στο Ζευγολατιό
Υπηρεσίες Κλειδαρά στον Άσσο
Υπηρεσίες Κλειδαρά στο Βραχάτι
Υπηρεσίες Κλειδαρά στο Λέχαιο
Υπηρεσίες Κλειδαρά στο Περιγιάλι
Υπηρεσίες Κλειδαρά στον Άσσο
Υπηρεσίες Κλειδαρά στο Χιλιομόδι
Υπηρεσίες Κλειδαρά στο Κοκκώνι
Υπηρεσίες Κλειδαρά σε όλη την Κορινθία

Κλειδώσατε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας μέσα στο ΙΧ στην Κορινθία;

Το κλείδωμα των κλειδιών σας στο αυτοκίνητο θα σας φέρνει πάντα σε δύσκολη θέση είτε αυτό σας συμβαίνει όταν είσαστε στο σπίτι ή στην εργασία. Κάθε φορά που έρχεστε αντιμέτωποι με μια τέτοια κατάσταση, το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμηθείτε είναι ότι υπάρχει μια λύση σε αυτό. Αντί να λαμβάνετε δραστικά μέτρα όπως το να προσπαθήσετε να διαρρήξετε το αυτοκίνητό σας, απλά καλέστε μας και εμείς θα έρθουμε να σας λύσουμε το πρόβλημα. Άσχετα με την ώρα της ημέρας, προσφέρουμε υπηρεσίες αποκατάστασης κλειδώματος εκτός αυτοκινήτου, ως εκ τούτου μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας.

Η Key Solutions σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα της ανάγκης οικιστικών και εμπορικών υπηρεσιών για φορτηγά, μικρά φορτηγά και αυτοκίνητα στους κατοίκους της Κορίνθου, του Βραχατίου, του Κιάτου και των λοιπών προαστίων της Κορινθίας. Η Key Solutions σας εγγυάται ότι κανένα είδος κλειδώματος του αυτοκινήτου σας δεν είναι πολύ χρονοβόρο για εμάς.

Τι να κάνετε όταν κλειδωθείτε έξω από το αυτοκίνητό σας

Όποτε ανακαλύψετε ότι έχετε κλειδώσει τα κλειδιά σας μέσα στο αυτοκίνητό σας ή δεν μπορείτε να τα βρείτε πουθενά για έναν ή τον άλλο λόγο ,η καλύτερη ενέργεια είναι να πάρετε το τηλέφωνό σας και να καλέστε την Key Solutions για τις υπηρεσίες της.

Τέτοιες στιγμές, αυτό που επιθυμείτε περισσότερο απ’ όλα είναι η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα και αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα σας προσφέρει η Key Solutions. Μόλις λάβουμε την κλήση σας , θα ανταποκριθούμε αμέσως για να σας βοηθήσουμε να έχετε και πάλι πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας . Τις περισσότερες φορές , χρειαζόμαστε περίπου μόνο δεκαπέντε λεπτά για να φτάσουμε στη θέση σας, αν βρίσκεστε στην περιοχή του Βραχατίου και στα προάστια της Κορινθίας. Επομένως, μπορείτε να κοιμόσαστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η βοήθεια είναι μόλις δεκαπέντε λεπτά μακριά σας.

Υπηρεσίες κλειδώματος εκτός αυτοκινήτου από την Key Solutions

Με τις δεξιότητες , την εμπειρία που μας χαρακτηρίζει, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε περιστατικά κλειδώματος έξω από το όχημά σας. Αυτές περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

Κλείδωμα εκτός αυτοκινήτου – Αυτό είναι όταν δεν μπορείτε να αποκτήσετε καθόλου πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας. Ίσως να έχετε κλειδώσει τα κλειδιά σας μέσα στο αυτοκίνητο ή να τα έχετε χάσει. Θα χρησιμοποιήσουμε τις δεξιότητες και τα εργαλεία που έχουμε για να ανοίξουμε την πόρτα χωρίς να παραβιάσουμε την πόρτα ή το μηχανισμό κλειδώματος.

Άνοιγμα πορτ-μπαγκάζ – Κατά παρόμοιο τρόπο, προσφέρουμε τις υπηρεσίες ανοίγματος πορτ-μπαγκάζ , αν ξαφνικά το πορτ-μπαγκάζ αρνείται να ανοίξει.

Δημιουργία αντικλειδιού – Έχοντας στην κατοχή σας ένα αντίγραφο του κλειδιού του οχήματός σας, μπορείτε να γλιτώσετε τον εαυτό σας από την ταλαιπωρία σε περίπτωση που κλειδωθείτε έξω από το αυτοκίνητό σας. Μόλις ανοίξουμε τις πόρτες του αυτοκινήτου σας, μπορούμε να προγραμματίσουμε να δημιουργήσουμε ένα αντίγραφο του κλειδιού, ώστε να έχετε μια επιλογή την επόμενη φορά που θα κλειδωθείτε έξω από το αυτοκίνητό σας.

Προγραμματισμός κλειδιού immobilizer - Τα κλειδιά οχημάτων που είναι με immobilizer είναι επιρρεπές σε δυσλειτουργίες με αποτέλεσμα να μην ξεκινάει ο κινητήρας του οχήματός σας. Προσφέρουμε επαναπρογραμματισμό immobilizer για όλους τους τύπους οχημάτων.

Εξαγωγή σπασμένων κλειδιών - Έσπασε το κλειδί σας κατά λάθος στην κλειδαριά της πόρτας ή της μίζας; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα εξάγουμε το σπασμένο εξάρτημα και θα σας το αντικαταστήσουμε εκ νέου.

Εκτός από τις υπηρεσίες ξεκλειδώματος αυτοκινήτων προσφέρουμε επίσης και μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών auto-κλειδαρά. Αυτές περιλαμβάνουν την απομακρυσμένη αντικατάσταση κλειδιών αυτοκινήτων, επίλυση θεμάτων σε διακόπτες ανάφλεξης (μίζα αυτοκινήτου), κοπής κλειδιών, καθώς και κλειδιά υψηλής ασφαλείας και έξυπνων κλειδιών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας κάθε φορά που θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας ή όταν έχετε οποιοδήποτε άλλο θέμα που σχετίζεται με το κλείδωμα εκτός αυτοκινήτου. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε Μαζί μας