Υπηρεσίες Κλειδαρά σε Κατοικίες και Οχήματα
Υπηρεσίες Κλειδαρά στο Βραχάτι
Υπηρεσίες Κλειδαρά στο Ζευγολατιό
Υπηρεσίες Κλειδαρά στον Άσσο
Υπηρεσίες Κλειδαρά στο Βραχάτι
Υπηρεσίες Κλειδαρά στο Λέχαιο
Υπηρεσίες Κλειδαρά στο Περιγιάλι
Υπηρεσίες Κλειδαρά στον Άσσο
Υπηρεσίες Κλειδαρά στο Χιλιομόδι
Υπηρεσίες Κλειδαρά στο Κοκκώνι
Υπηρεσίες Κλειδαρά σε όλη την Κορινθία

Κλειδωθήκατε έξω από το σπίτι σας στην Κορινθία;

Άμεση ανταπόκριση σε περιπτώσεις κλειδώματος εκτός σπιτιού - Πολλές φορές δεχόμαστε κλήσεις από αγχωμένους πελάτες μας που μας καλούν λέγοντας "έχω κλείσει την πόρτα μου με όλα τα κλειδιά μέσα, μπορείτε να με βοηθήσετε; Για πόση ώρα θα χρειαστεί να μείνω έξω στο κρύο; » Η απάντησή μας είναι πάντα, «Ναι, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Θα είμαστε ήδη καθοδόν από τη στιγμή που θα μας δώσετε τη διεύθυνσή σας».

Το να κλειδωθείτε έξω από το σπίτι είναι ένα κοινό σενάριο που είναι πιθανό να αντιμετωπίσει ο καθένας, αλλά όταν αυτό συμβεί, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ή να πανικοβάλλεστε.

H βοήθεια είναι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά!

Αρκετά συχνά έχουμε γίνει μάρτυρες περιπτώσεων όπου οι άνθρωποι παραβιάζουν τα σπίτια τους με τη βία καταστρέφοντας τις κλειδαριές και μερικές φορές ολόκληρη την πόρτα. Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε υπηρεσίες επείγοντων περιστατικών στις οποίες κλειδωθήκατε έξω από το σπίτι σας στην Κορίνθο, στο Βραχάτι, στο Κιάτο αλλά και στα περίχωρα και σε οποιαδήποτε περιοχή της Κορινθίας. Όποια μέρα κι αν είναι, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οι υπηρεσίες μας έκτακτης ανάγκης είναι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά σας.

Τι να κάνετε όταν κλειδωθείτε έξω από το σπίτι σας

Αντί να πανικοβάλλεστε και να προσπαθείτε να διαρρήξετε το σπίτι σας όταν κλειδωθείτε έξω από αυτό, να ξέρετε ότι μπορείτε να λάβετε βοήθεια άμεσα και το συντομότερο δυνατόν.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας κάνετε μια κλήση και τότε θα είμαστε καθοδόν προς τη διεύθυνσή σας. Ο χρόνος απόκρισής μας είναι πολύ μικρός και αν είσαστε στο Βραχάτι ή στα περίχωρα , τότε θα φτάσουμε στο σπίτι σας μέσα σε μόλις δεκαπέντε λεπτά από την πραγματοποίηση της κλήσης σας. Συνεπώς, μην πανικοβάλλεστε! Σας καλύπτουμε και η βοήθεια είναι μόλις λίγα λεπτά μακριά σας.

Οι κατ ’οίκον υπηρεσίες μας

Στην Key Solutions, προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών σε περίπτωση που κλειδωθήκατε εκτός σπιτιού. Αυτό γίνεται για να διασφαλίσουμε ότι θα φροντίσουμε για κάθε έκτακτη περίπτωση που μπορεί να αντιμετωπίσετε στο σπίτι σας.

Μερικές φορές απλά βάλατε με λάθος τρόπο το κλειδί σας ή το χάσατε και το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα το ξαναβρείτε ποτέ. Όταν ερχόμαστε, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε περίσταση με την οποία θα έρθουμε αντιμέτωποι. Έχοντας αυτό υπόψη, οι ακόλουθες είναι μερικές από τις κατ 'οίκον υπηρεσίες κλειδώματος που έχουμε για εσάς:

Πρόσκρουση Κλειδαριάς – Στην πρόσκρουση κλειδαριάς, χρησιμοποιούμε τεχνικές άνευ παραβίασης πόρτας για να ανοίξουμε την πόρτα σας με δεξιοτεχνία χωρίς να προκληθεί βλάβη στην κλειδαριά ή την πόρτα σας. Με τα εργαλεία, τις δεξιότητες και την εμπειρία που μας διακατέχει, είναι μία δουλειά μόνο λίγων λεπτών.

Αντικατάσταση Κλειδιών Κλειδαριάς – αυτό γίνεται αλλάζοντας απλά το μηχανισμό κλειδώματος της κλειδαριάς σας, έτσι ώστε η κλειδαριά σας να χρησιμοποιεί μία νέα σειρά κλειδιών και να απορρίψει τα προηγούμενα κλειδιά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, όταν ίσως έχετε χάσει τα κλειδιά σας και δεν θέλετε να αντικαταστήσετε ολόκληρη την κλειδαριά.

Αντικατάσταση Κλειδαριάς – Εκτός από την αντικατάσταση κλειδιών της κλειδαριάς, μπορεί να αποφασίσετε να αντικαταστήσετε ολόκληρη την κλειδαριά με το φόβο ότι κάποιος εκεί έξω μπορεί να έχει τα κλειδιά του σπιτιού σας. Έχουμε διάφορα είδη κλειδαριών και έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτά που προτιμάτε περισσότερο.

Αντικλείδι - Ένα διπλό κλειδί θα είναι στις περισσότερες περιπτώσεις πολύ χρήσιμο όταν έχετε βρεθεί κλειδωμένοι έξω από το σπίτι σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα εφεδρικό κλειδί στο αυτοκίνητό σας και συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κλειδώσει το συνηθισμένο σας κλειδί μέσα στο σπίτι, δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Μπορούμε να κάνουμε αντίγραφα οποιουδήποτε είδους κλειδί επιτόπου.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για αυτές και οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες που προσφέρουμε, όποτε βρεθείτε αντιμέτωποι με μια κατάσταση κλειδώματος εκτός του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε Μαζί μας